Terasamente – Pavaje – Platforme Betonate

Experienta acumulata impreuna cu profesionalismul si promptitudinea cu care ne implicam in fiecare proiect, precum si rezultatele obtinute, ne recomanda si pentru acest tip de servicii.

Am dezvoltat echipe cu multa experienta in spate si am investit in utilaje si echipamente moderne pentru proiecte realizate cu succes.

Excavatii si terasamente

Executam excavatii generale si terasamente in domeniul constructiilor industriale cat si civile impreuna cu o echipa experimentata si cu utilaje de ultima generatie pentru proiecte realizate cu succes in timp util.

Realizam sapaturi pentru fundatii, pentru canalizare, apa , lumina, excavari piscine, santuri pentru conducte, infrasctructuri de drumuri, constructii, canale, diguri si cai ferate. 

excavator- (1)
pavele 2

Montaj pavele si borduri

In materie de constructii si amenajari exterioare, pavelele reprezinta solutii optime pentru un design unic, modern dar si practic de amenajare a constructiilor rezidentiale sau comerciale.

Montarea pavajelor si bordurilor este asigurata de echipe specializate si inalt calificate in acest domeniu, in vederea obtinerii unor lucrari de calitate si aspect modern.

Platforme betonate

Compania noastra poate oferi servicii complete de proiectare si turnare a platformelor betonate exterioare sau interioare pentru orice tip de constructie.

Suntem echipati si experimentati pentru a executa orice fel de platforme si drumuri betonate, platforme cu beton amprentat, pardoseli pentru hale si supermarket-uri, platforme de depozitare, etc, astfel incat produsul finit sa fie unul rezistent in timp, adaptat la zona in cadrul careia este executat.

beton