Constructii Rezidentiale si Nerezidentiale

Constructiile rezidentiale si nerezidentiale reprezinta entuziasmul de a livra proiecte care sa indeplineasca dorintele clientilor. Acest serviciu este despre oameni si bucuria acestora de a gasi o locuinta sau un spatiu confortabil unde sa isi desfasoare activitatea si care sa indeplineasca chiar si imposibilul. 

Experienta ne-a invatat ca in acesta latura a constructiilor, cel mai important atuu este empatizarea cu oamenii si cu ceea ce isi doresc de la o locuinta sau un spatiu social, cultural.

Arcadia Concept a dezvoltat o echipa de tineri profesionisti care stiu exact cum sa dezvolte fiecare idee si sa o contureze cu stil intr-o imbinare perfecta intre confort, viziuni moderne adaptate facilitatilor urbane si costuri optimizate.

Ne place sa ne implicam in totatlitate in fiecare proiect, astfel ca fiecare etapa a proiectului este planificata si verificata pana la ultimul amanunt, de la planul arhitectural pana la predarea la cheie a proiectului.

Ne consideram diferiti prin faptul ca:

  • Suntem perfectionisti
  • Suntem o echipa tanara cu idei moderne
  • Dam contur ideilor tale in cel mai modern si practic mod
  • Acordam atentie si celui mai mic detaliu
  • Ne tinem de promisiune
  • Suntem transparenti
  • Obtinem intotdeauna rezultatele dorite
rezidentiale 1
rezidential 2

Indiferent de gradul de complexitate al proiectului Arcadia Concept ofera suportul total al unei echipe complete de specialisti, de la arhitecti, consultanti, manageri de proiect, ingineri, tehnicieni si pana la muncitori inalt calificati in domeniul constructiilor industriale.

Construim in mod profesional si durabil, oferind garantia unor constructii inovatoare, perfomante, confortabile si estetice care sa indeplineasca si cele mai exigente cerinte. Ne adaptam cu usurinta oricarei situatii si implementam solutii noi si moderne cu structuri eco-friendly.