Serviciile Noastre

Servicii Complete de Proiectare

Proiectarea este realizata de o echipa de arhitecti si ingineri cu o experienta bogata si concepte moderne care va asculta dorintele, va sfatuiesc si va ofera cele mai optime solutii si care, respecta cu strictete normele de proiectare in vigoare la momentul contractarii acestor servicii.

Constructii Rezidentiale Si Nerezidentiale

Constructiile rezidentiale si nerezidentiale reprezinta entuziasmul de a livra proiecte care sa indeplineasca dorintele clientilor. Acest serviciu este despre oameni si bucuria acestora de a gasi o locuinta sau un spatiu confortabil unde sa isi desfasoare activitatea si care sa indeplineasca chiar si imposibilul.

Constructii Industriale - Structuri Metalice

 Deoarece vorbim de proiecte cu dimensiuni mari si care trebuie sa respecte anumite conditionari, pentru noi, fiecare constructie industriala reprezinta o provocare, iar inginerii si proiectantii nostrii prin experienta dovedita se asigura de lucrari realizate corect si de calitate.

Constructii Edilitare

Oferim servicii complete de proiectare si constructii edilitare, unde am investit intr-o echipa de ingineri proiectanti cu o vasta experienta in domeniul proiectelor din sectorul de activitati aferente  utilitatilor de alimentare cu apa si de canalizare.

Antreprenoriat General

In rolul de Antreprenor General garantam clientului cele mai bune rezultate inca de la faza de proiectare pana la livrarea la cheie, respectand cu strictete termenele de executie in conditii de calitate agreate cu beneficiarul.

Management de Proiect si Consultanta

Arcadia Concept urmareste in mod constant cerintele si satisfactia clientilor, motiv pentru care ne implicam direct in  definirea proiectelor, asigurandu-ne de respectarea tuturor cerintelor aplicabile.

Demolari Constructii

Executam lucrari de demolare constructii pentru care dispunem de o flota de utilaje, echipamente specializate si o echipa bine pregatita pentru orice tip de cladiri, respectand cu strictete normele de mediu.

Consolidari Cladiri

Este un serviciu pus la dispozitia clientilor care vor sa imbunatateasca structura de rezistenta a unei cladiri, sa o extinda sau sa ii confere o alta infatisare, iar expertii nostrii va vor ajuta sa priviti orice constructie dintr-o alta perspectiva.

Fatade de Aluminiu si Sticla

Am ales sa integram acest serviciu in pachetul nostru deoarece consideram ca fatadele de aluminiu si sticla aduc un mare plus proiectelor fiind solutii moderne, eficiente si durabile ce si-au demonstrat functionalitatea si fiabilitatea in timp.

HVAC, Sisteme de Instalatii & Electrice, BMS

Dispunem de cele mai noi tehnologii si de o echipa profesionista pentru solutii adecvate si sigure, realizand lucrari impecabile atat din punct de vedere functional cat si estetic atunci cand vine vorba de orice tip de lucrare electrica, sanitara, de incalzire sau de ventilatie.

Fatade pentru Cladiri, Finisaje Interioare si Exterioare

Un simt estetic bine dezvoltat are efect inclusiv asupra aspectului lucrurilor din jur, asupra spatiilor exterioare si interioare, iar finisajele reprezinta  detaliile care intotdeauna vor face diferenta.

Mentenanta

Cu o echipa tanara si energica impreuna cu manageri experimentati in lucrari de diferite complexitati oferim servicii  complete de mentenanta necesare oricarui tip de constructie civila sau industriala.

Terasamaente - Pavaje - Platforme Betonate

Experienta acumulata impreuna cu profesionalismul si promptitudinea cu care ne implicam in fiecare proiect, precum si rezultatele obtinute, ne recomanda si pentru acest tip de servicii.

Am dezvoltat echipe cu multa experienta in spate si am investit in utilaje si echipamente moderne pentru proiecte realizate cu succes.

Transport Materiale

Detinem logistica necesara pentru a putea oferi servicii prompte si profesionale de trasport materiale de constructii, in conditii avantajoase.Apeland la serviciile specialistilor nostri beneficiati de consultanta gratuita pentru obtinerea celor mai bune solutii si cele mai bune preturi.

Inchirieri Utilaje Constructii

Oferim solutii rapide si eficiente in domeniul inchirerii utilajelor si echipamentelor pentru constructii. Dispunem de o gama larga de utilaje fiabile, cu productivitate ridicata si disponibilitate imediata.