Constructii Edilitare

Oferim servicii complete de proiectare si constructii edilitare, unde am investit intr-o echipa de ingineri proiectanti cu o vasta experienta in domeniul proiectelor din sectorul de activitati aferente  utilitatilor de alimentare cu apa si de canalizare.

Constructiile edilitare reprezinta o categorie generoasa de lucrari fiind menite sa imbunatateasca semnificativ dotarile de infrastructura ale comunitatilor in care sunt amplasate.

Acestea sunt menite sa aduca un plus de valoare necesitatilor beneficiarilor iar in acest fel devine un proiect foarte important care trebuie sa fie foarte bine gandit, structurat, complex si de durata.

Compania noastra dispune de tehnologie moderna si utilaje de ultima generatie si cel mai important de ingineri si proiectanti cu o experienta bogata cat si personal de executie foarte bine calificat in realizarea constructiilor edilitare precum: retele subterane de canalizare, statii de epurare, retele subterane de apa, statii de pompare, retele subterane electrice, bransamente pentru constructii, etc.

edilice

Ingineri si proiectanti cu experienta bogata

Servicii de calitate

Lucrari executate la standarde europene

Garantam durabilitatea lucrarilor

Respectam cu strictete termenele de finalizare a proiectelor

edilic2