HVAC, Sisteme de Instalatii & Electrice, BMS

Dispunem de cele mai noi tehnologii si de o echipa profesionista pentru solutii adecvate si sigure, realizand lucrari impecabile atat din punct de vedere functional cat si estetic atunci cand vine vorba de orice tip de lucrare electrica, sanitara, de incalzire sau de ventilatie.

Oferim servicii complete de proiectare, constructii si montaj sisteme de instalatii pentru orice tip de cladire. Lucram doar cu produse de calitate si cu oameni bine pregatiti, care ofera solutii optime pentru orice tip de cladire.

 Fie ca vorbim de constructii civile sau industriale fiecare proiect este o provocare de la care ne dorim sa obtinem cele mai bune rezultate si sa livram proiecte care sa se ridice la cele mai inalte standarde din punct de vedere al calitatii, durabilitatii si functionalitatii.

Servicii complete

HVAC

Sistemele de ventilatie moderne impreuna cu climatizarea si sistemele termice sunt elemente esentiale in proiectarea cladirilor, oferind conditii prielnice stabilite prin controlul temperaturii, umiditatii si aerisirii.

hvac
inst electrica

SISTEME DE INSTALATII ELECTRICE

Personalul nostru calificat garanteaza un sistem electric eficient si fiabil in realizarea unui montaj atent, conform standardelor moderne ce respecta norme de siguranta si functionalitate

SISTEME DE INSTALATII SANITARE

O instalatie sanitara trebuie sa ofere confort si siguranta, indiferent ca vorbim de constructii rezidentiale, nerezidentiale sau industriale.Dispunem de toate tehnologiile disponibile si le imbinam cu materiale moderne de calitate superioara pentru a putea obtine lucrari la cel mai inalt nivel de calitate.

ins sanitare
bms

BUILDING MANAGEMENT SYSTEM (BMS)

Oferim solutii profesionale de implementare BMS, la standarde ridicate de calitate si fiabilitate, pentru cladiri de orice tip, atat civile cat si industriale, care au ca scop imbunatatirea confortului, reducerea consumului de energie si a costurilor de functionare.

Ne ocupam de:

  • Studii de prefezabilitate si fezabilitate
  • Documentatie tehnica pentru autorizatie de constructie (D.T.A.C.)
  • Proiect tehnic
  • Detalii de executie
  • Audit Energetic
  • Certificat de performanta Energetica
  • Management Energetic
hvac doc