Constructii Industriale – Structuri Metalice

Constructiile industriale sunt intotdeauna un segment de mare interes in domeniul constructiilor.

 Deoarece vorbim de proiecte cu dimensiuni mari si care trebuie sa respecte anumite conditionari, pentru noi, fiecare constructie industriala reprezinta o provocare, iar inginerii si proiectantii nostrii prin experienta dovedita se asigura de lucrari realizate corect si de calitate.

Indiferent de gradul de complexitate al proiectului Arcadia Concept ofera suportul total al unei echipe complete de specialisti, de la arhitecti, consultanti, manageri de proiect, ingineri, tehnicieni si pana la muncitori inalt calificati in domeniul constructiilor industriale.

Ne-am propus sa abordam intr-o maniera personalizata si profesionala fiecare etapa si sa punem accent pe fiecare detaliu, avand ca scop livrarea unor proiecte de calitate.

industriale 2
industriale 1
  • Respectam toate normele de proiectare pentru rezultate excelente

  • Finalizam cu succes proiectele la temenele propuse

  • Folosim doar materiale de calitate 

  • Suntem transparenti si respectam bugetele alocate

  • Ne implicam direct si tratam cu profesionalism fiecare lucrare

Structura de rezistenta are o influenta majora asupra aspectului, a functionalitatii, dar si a costurilor, iar constructiile pe structuri metalice inseamna ridicarea standardelor de calitate prin optimizarea costurilor, fiind cele mai rapide si eficiente solutii.

Putem aborda o gama variata de proiecte din domeniul constructiilor bazandu-ne pe structuri metalice, deoarece sunt fiabile si foarte rezistente, indiferent de dimensiunile constructiei, fiind ofertante chiar si din punct de vedere estetic.