Management de Proiect si Consultanta

Arcadia Concept urmareste in mod constant cerintele si satisfactia clientilor, motiv pentru care ne implicam direct in  definirea proiectelor, asigurandu-ne de respectarea tuturor cerintelor aplicabile.

Cu o echipa de oameni ce au o pregatire profesionala solida, si detin  certificări de specialitate in managementul de proiect suntem pregatiti sa depasim orice limite si sa acceptam provacarile fiecarei lucrari in domeniul constructiilor.

Scopul nostru este de a identifica si transforma obiectivele clientilor in proiecte finalizate cu succes, care sa multumeasca toate cerintele si totodata sa atinga cele mai inalte standarde.

Intotdeauna suntem implicati direct in toate cerintele clientilor, motiv pentru care oferim solutii personalizate si consultanta pe toata perioada de desfasurare a proiectului. In cadrul activitatii de management al proiectului realizam monitorizarea si controlul intern al proiectului cat si coordonarea si administrarea acestuia.

Ca si manageri de proiect ne asiguram de:

  • Estimarea si planificarea proiectului (perioada de desfasurare a proiectului, bugetul si resursele necesare).
  • Desemnarea echipelor de specialitate pentru fiecare etapa a proiectului de la proiectare pana la finisare.
  • Alegerea echipamentelor si utilajelor corecta pentru bugetul si timpul de lucru acordat.
  • Monitorizarea proiectului in vederea gradului de indeplinire a activitatilor conform graficului stabilit.
  • Finalizarea cu succes a obiectivelor propuse, livrand proiectul in conditiile prestabilite.
mangm1

Rezultatul aplicarii acestui concept reprezinta indeplinirea obiectivelor stabilite si finalizarea cu succes a proiectului la termenele stabilite, cu costuri reduse si calitate la cele mai inalte standarde.