Despre Noi

Arcadia Concept a fost infiintata in 2013 si este o companie in plina ascensiune. Desi suntem de doar 7 ani pe piata, intruneste o echipa de tineri profesionisti foarte bine pregatiti, cu o experienta bogata, dovedita in acest domeniu si care au intotdeauna deschidere catre evolutie.

Arcadia Concept inseamna proiecte realizate cu succes care au la baza calitate, integritate si modernism. Intotdeauna ne bazam pe nevoile si dorintele clientilor si le imbinam cu viziuni moderne pe care le adaptam traiului si facilitatilor urbane, punand accentul pe calitatea serviciilor.

Intotdeauna echipa Arcadia Concept si-a indreptat atentia catre evolutia colaborarii cu beneficiarii creand un balans echitabil in vederea finalizarii proiectelor cu succes, rezultand intotdeauna un CLIENT MULTUMIT!

Randari-Metalurgiei-7

Suntem in continua dezvoltare pentru ca intotdeauna este loc de mai multi clienti multumiti si fericiti. Avem o echipa foarte bine pregatita si structurata, astfel incat sa putem acoperi toate serviciile din acest domeniu de la A la Z.

Indiferent ca vorbim de constructii rezidentiale, nerezidentiale sau industriale ne ocupam de tot, de la proiectare pana la ultimul finisaj, avand oameni profesionisti cu idei inovatoare si viziune moderna pe termen lung,  adaptate fiecarei situatii, punandu-ne astfel amprenta pe fiecare proiect.