Servicii Complete de Proiectare

Proiectarea este realizata de o echipa de arhitecti si ingineri cu experienta bogata si concepte moderne care va asculta dorintele, va sfatuiesc si va ofera cele mai optime solutii si care, respecta cu strictete normele de proiectare in vigoare la momentul contractarii acestor servicii.

Oferim servicii complete de proiectare, acoperind o gama larga:

  • Proiectare constructii rezidentiale
  • Proiectare constructii socio-culturale
  • Proiectare  constructii industriale
  • Proiectare constructii edilitare
  • Proiectare instalatii 
arcadia9
proiectare 5

Oferim servicii complete de proiectare indiferent de destinatia acesteia si asiguram asistenta tehnica in tot ceea ce reprezinta proiectul, de la elaborarea temelor de proiectare pana la receptia si punerea in functiune a investitiilor.

Echipa noastra de arhitecti se ocupa atat de proiecte rezidentiale cat si nerezidentiale, (de la cladiri de locuit pana la cladiri social-culturale, pentru invatamant, sanatate, sport, centre sociale), construtii industriale, constructii edilitare cat si de proiectare a instalatiilor.

Proiectarea este realizata de arhitecti si ingineri care imbina parametrii urbanistici, estetici si functionali, design interior si exterior intr-un proiect gandit atat in spatiu cat si in timp, deoarece vrem sa atingem toate punctele inalte atat din punct de vedere al esteticii cat si al confortului dar si al costurilor.

Ne implicam in procesul de proiectare inca de la faza de concept, fiind prezenti pe tot traseul proiectului, punem in valoare punctele forte ale constructiei, acolo unde este nevoie gasim solutii optime de dezvoltare, ne ocupam de obtinerea tuturor avizelor si autorizatiilor necesare.